Att samla på sig minnen

Ett av de bästa sätten att samla på minnen är genom bilder. Man säger att en bild säger mer än tusen år och det ligger mycket i det. När man ser på gamla bilder, kanske från sin barndom, så är det nästan som att man är tillbaka på den tiden. Nu finns det en trend här som har fört fotografering till en ny nivå- trenden med att ta selfie-bilder.
MU425-gruppbildSelfie är en mycket rolig trend som ger en stor samling med minnen. Man tar bilder på sig själv och sina vänner i olika situationer. Det finns alltid en anledning att ta ett foto, men det är inte alltid det blir så bra. The Selfie Shop säljer Selfie Stick, och det är en sak som verkligen kan hjälpa en att ta bättre bilder. Det handlar om ett teleskopstativ som man drar ut till önskad längd. Längst ut sitter en hållare och här kan man fästa sin mobiltelefon eller kamera. Sedan är det bara att arrangera gruppen, vilket ibland kan ta lite tid när alla skrattar och rör på sig.
Bilder behöver inte vara så gamla för att de ska få en att komma ihåg trevliga minnen. The Selfie Shop säljer Selfie Stick för att man ska kunna ta bilder kontinuerligt och aldrig glömma den där festen hemma hos kompisen eller klassresan till Rom. Här kan man verkligen utnyttja dagens teknologi och göra det mesta av situationen. När man ser på en bild så kommer man ihåg alla lukter, smaker och ljud som fanns runt omkring, för att inte glömma de känslor man hade.
Eftersom The Selfie Shop säljer Selfie Stick så är det lätt att skaffa en. Man kan välja mellan flera olika modeller här, det är bara att köpa den man tycker verkar bäst. Det senaste är att ha avlösaren inbyggd i skaftet, men man kan också ha en separat avlösare om man så önskar. Den är liten och nätt, lätt att ha i fickan och gör det lätt att ta bra selfie bilder. Andra tycker det är bäst att använda självutlösaren på kameran eller mobilen, man har ju några sekunder på sig innan det knäpper av.
Minnen ska man ta vara på, och idag är det bästa sättet att lagra dem elektroniskt. Man kan lätt skicka dem till vänner och bekanta, så alla kan hänga med i ens aktiviteter. The Selfie Shop säljer Selfie Stick som hjälper alla att ta många bilder för sin minnessamling.